You are here

Agenda

 • The Nuclear Elephant

  03-03

  Stichting Kernvisie organiseert op 3 maart een symposium over de vraag of het terecht is dat kernenergie niet wat meer wordt gesteund als oplossing voor het klimaatprobleem. Ze beloven een een stevige discussie maar alle sprekers zijn zeer fervente voorstanders van meer kernenergie. Wil je de laatste restanten van de Nederlandse nucleaire lobby ontmoeten? Dan moet je hier zeker heen. 

 • informatieavond rond actie Stop Tihange!

  05-04

  De stad Sittard organiseert op 5 april een informatieavond over Tihange en de acties die georganiseerd worden om de centrales te sluiten. De avond vindt plaats in gemeenschapshuis De Baandert aan de Frans Erensstraat in Sittard. Heel concreet gaat er die avond een groep gevormd worden die lokaal gaat mobiliseren voor de grote mensenkettingactie op 25 juni.

 • Mensenketting tegen Tihange

  25-06

  Een mensenketting van 90 kilometer (!) tussen Aaken, Maastricht, Luik en Tihange. Tienduizenden mensen die de sluiting van de gevaarlijke reactoren in Tihange eisen. Een samenwerkinsgverband van organisaties in België, Duitsland en Nederland organiseert dit. WISE is verantwoordelijk voor de mobilisatie van mensen uit Nederland. Er is heel veeel hulp nodig. Wil je vanuit Nederland meehelpen met de mobilisatie, logistiek, PR, financiën ? Neem contact op.