You are here

Carnaval, Tihange en Doel

Submitted by Beheerder on Tue, 16/01/2018 - 10:24

Zottekes en zottinnekes. Tihange en Doel moeten dicht!

Nog op zoek naar een ludiek idee voor carnaval? Wat te denken van gammele scheurtjescentrales in Tihange en Doel, Jodiumtabletten voor het geval het toch niet zo veilig is, bestuurders die zich  in alle bochten wringen om uit te leggen dat kerncentrales veilig zijn terwijl ze om de haverklap stilgelegd worden omdat er iets misgaat. Misschien een leuk thema voor een carnavalsact....?!

Voor wie rond dit thema mee wil doen is er eventueel wat  financiële ondersteuning mogelijk. Of je nou een wagen bouwt, met een grote of kleine groep of als einzelgänger meetrekt in de optocht of gewoon verkleed gaat op straat of in de kroeg als kerncentrale of iets dat ermee te maken heeft, graag ontvangen wij een foto of een kort filmpje hiervan. Wij plaatsen dit graag op onze facebookpagina, Twitter en/of onze websites. Stuur je idee, foto’s of filmpje (max 4 minuten) naar paulawielders@hotmail.com. Om eventueel vóór carnaval alvast de pers te kunnen benaderen en op sommige plaatsen ook zelf foto’s te komen maken, zouden we het fijn vinden om jullie ideeën alvast vooraf te vernemen.

In de plaatsen Maastricht, Heerlen en Meerssen zijn al burgercomités aan de slag voor carnaval rondom Stop Tihange. Als je daar wilt deelnemen kun je je bij één van deze groepen aansluiten. Stuur daarvoor een bericht naar stop.tihange.nl@gmail.com. Je mail wordt dan doorgestuurd naar de betreffende contactpersoon, die zsm. contact met je opneemt. Voor mensen uit alle andere kleine en grote plaatsen die wat willen doen; laat dat ook even weten aan stop.tihange.nl@gmail.com zodat we initiatieven aan elkaar kunnen knopen. WISE heeft wat geld beschikbaar om je te helpen je idee uit te voeren.

WISE en Vereniging Stop Tihange Nederland wensen jullie 3 mooie dwaze dagen. Alaaf!