You are here

Samenwerking Wise en Batavus: met groene stroom in de versnelling!

Submitted by Beheerder on Mon, 03/10/2016 - 13:49

Vanaf 1 oktober zijn we een samenwerking aangegaan met fietsmerk Batavus, in het kader van onze groene stroom campagne!

De samenwerking is erop gericht om de mogelijkheid over te stappen naar echt groene stroom via de Wise energievergelijker bij een breder publiek onder de aandacht te brengen. Waarom dan een samenwerking met een fietsspecialist, zul je misschien denken. Naast gewone fietsen produceert Batavus ook e-bikes. Het gebruik van een e-bike is wel 50 keer minder milieubelastend dan het gebruik van de auto. Je kunt je ritje zelfs helemaal klimaatneutraal maken door je e-bike op te laden met groene stroom! Vooral voor de wat kortere ritten tot 10 km kun je je auto prima vervangen door een e-bike. Het levert niet alleen minder uitstoot op, maar is ook nog gezonder omdat je meer beweging krijgt. Kortom: de e-bike is een aansprekend product waar wij graag onze groene stroom campagne aan koppelen.

De precieze invulling van de samenwerking met Batavus zal de komende tijd verder vorm krijgen. We kunnen alvast twee leuke acties vermelden voor de korte termijn:

Oktober: Win een Batavus e-bike!
In de maand oktober verloten we een Batavus e-bike onder alle overstappers naar een groene energieleverancier via de Wise energievergelijker.

1-11 tot 11-11: Overstap10daagse
Van 1 tot 11 november organiseren we de overstap10daagse. Via het platform overstap10daagse.nl kun je dan een bijdrage leveren aan het klimaat door een overstap te maken op het gebied van energie, voedsel en je financiën. Aan elke overstapmogelijkheid zijn leuke prijzen gekoppeld. Ook tijdens deze overstap10-daagse verloten we een Batavus e-bike onder alle overstappers naar een groene energieleverancier, via de energievergelijker op het overstapplatform.