You are here

Win een Batavus e-bike!

Vanaf dinsdag 1 november tot en met donderdag 10 november kun je meedoen aan onze Batavus win-actie door over te stappen via de Wise energievergelijker. Instructies volgen nadat je je overstap-aanvraag hebt afgerond!

WISE organiseert deze actie in het kader van de overstap10daagse.

Lees hier de actievoorwaarden:

1. De winactie wordt geheel georganiseerd door WISE. 

2. Deelname aan de winactie is gratis. Vanaf het moment dat je een overstap via de Wise energievergelijker hebt aangevraagd, kun je je gegevens achterlaten om in aanmerking te komen voor de Batavus e-bike. 

3. Alleen deelnemers die daadwerkelijk via de Wise energievergelijker zijn overgestapt naar een andere energieleverancier én correcte contactgegevens specifiek voor deelname aan de winactie hebben achtergelaten, komen daadwerkelijk in aanmerking voor de winactie. Deelnemers waarvan de overstap niet is goedgekeurd (bijvoorbeeld doordat het huidige energiecontract nog niet opzegbaar is) komen niet in aanmerking voor de win-actie. 

4. De looptijd van de actie is vanaf 01 november 00:00 uur tot en met 10 november 23:59. 

5. De trekking van de winnaar geschiedt op willekeurige en op onpartijdige wijze. 

6. Winnaars worden binnen een maand na het sluiten van de winactie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen. 

7. Wanneer we geen antwoord ontvangen van de winnaar binnen 5 dagen na ontvangst van dit bericht heeft Wise het recht een andere winnaar aan te wijzen. 

8. Deelnemers ontvangen per post een cheque ter waarde van de prijs van het damesmodel Diva E-go® (€ 1.699), en kunnen deze waardecheque bij de eigen rijwielhandelaar inruilen voor dit model in de gewenste kleur en framehoogte. Indien de winnende deelnemer een voorkeur heeft voor een herenmodel, dan kan de waardecheque ingeruild worden voor het CNCTD. E-go® model, of een ander model naar keuze, onder de voorwaarde dat in het geval dat de prijs hoger uitvalt dan het bedrag op de waardecheque, het resterende bedrag door de deelnemer zelf bijbetaald wordt. 

9. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. 

10. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

 

Heb je nog vragen over de winactie? Stuur dan een bericht naar evelien@wisenederland.nl