You are here

WISE overstapadvies

Drie goede redenen om over te stappen op écht groene stroom van een duurzame energieleverancier:

  1. Overstappen is goed voor het milieu en het klimaat. Als je overstapt van grijze stroom van een grijze energieleverancier zoals Eneco of Essent naar echt groene stroom en gas van een groene energieleverancier bespaar je tot 4 ton CO2. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan het tegengaan van milieuvervuiling en klimaatverandering.
  2. Overstappen helpt de verduurzaming van Nederland. Je betaalt je energierekening voortaan aan een bedrijf dat meehelpt om Nederland te verduurzamen en dat geen belang heeft bij het in stand houden van vervuilende energiewinning. Als meer mensen overstappen naar een écht duurzame energieleverancier winnen deze groene bedrijven aan slagkracht.
  3. Overstappen is makkelijk en betaalbaar. Iedereen kan het doen.

Ga naar de WISE groene energievergelijker, vergelijk prijzen en stap direct over naar een duurzame energieleverancier!

Waar kan ik écht groene stroom krijgen?

Wij doen samen met andere organisaties jaarlijks uitgebreid onderzoek naar de duurzaamheid van alle stroomleveranciers in Nederland. Hieruit resulteert een ranking. In de top van deze ranking vind je de duurzame voorlopers. Via onze energievergelijker kun je overstappen naar de leveranciers die een 8 of hoger hebben gescoord.