You are here

Team en bestuur

De volgende mensen bij WISE:

 

Kirsten Sleven werkt 5 dagen per week als waarnemend directeur. Zij is o.a. verantwoordelijk voor strategie, beleidsontwikkeling, (media)relaties, de financiering en interne zaken van WISE. Ook is zij projectleider van Carbonkiller. In die rol strijdt  zij voor een strenger emissiehandelssysteem. Mail: kirsten@wisenederland.nl

Lisanne Boersma werkt vier dagen in de week als campaigner Energietransitie. Zij is o.a. verantwoordelijk voor het jaarlijkse onderzoek Duurzaamheid Energieleveranciers.
Mail: lisanne@wisenederland.nl
 

 

Koert Sondorp komt twee dagen per week op kantoor om de administratie van WISE te verzorgen. Dat doet hij op freelance-basis. 
Mail: admin@wisenederland.nl

 

Jim Green is de redacteur van de Nuclear Monitor, ons vakblad tegen kernenergie. Hij woont en werkt als ZZP'er in Australie.
Mail: monitor@wiseinternational.org

 


 

Jan Haverkamp is kernenergieexpert en een campaigner met veel internationale ervaring. Zijn specialisme is reactorveiligheid en de discussies over levensduurverlenging van kerncentrales in Oost-Europa. Jan werkt vier dagen per week voor Greenpeace International en 1 dag per week voor WISE. Hij is door Greenpeace International gedetacheerd bij WISE. 
Mail: jan@wisenederland.nl

 

 

 

Gerard Brinkman is campaigner Belgische kerncentrales. Hij werkt vier dagen per week aan het zo snel mogelijk sluiten van de twee scheurtjescentrales in Doel en Tihange. Ook houdt hij zich bezig met de levensduurverlenging van alle oude centrales, bijvoorbeeld in Borssele. Mail: gerard@wisenederland.nl

 

Het bestuur van WISE bestaat momenteel uit vier personen: 

  • Loeke Pam, activiste, kunstenares en oud-medewerkster van WISE.
  • Rob van Ballegoij is actief in het landelijk platform tegen kernenergie, gepensioneerd directeur van verschillende basisscholen en als vrijwilliger actief in de gemeente Velsen bij een stichting die mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking ontspanning en vervoer biedt.
  • Jim Klingers woont en werkt in Drenthe, is freelance tekstschrijver en voorzitter van de stichting Noordelijke Ondergrond Afvalvrij.
  • Peter Polder is een van de oprichters van GroenFront, specialist op het gebied van 'peak-oil' en werkt bij Milieudefensie als campaigner klimaat en energie.

Het bestuur is onbezoldigd en krijgt alleen reiskosten vergoed