You are here

Vrijwilliger Marketeer sociale media

Begin november komt ons jaarlijkse onderzoek Duurzaamheid Energieleveranciers uit. Met dit rapport informeren we consumenten en bedrijven, en hopen we ze over te laten stappen naar échte groene stroom. Help jij ons deze boodschap te verspreiden via sociale media kanalen?


Wie zijn wij?

WISE (World Information Service on Energy) is een milieuorganisatie die gespecialiseerd is in energievraagstukken. WISE voert campagne vóór 100% hernieuwbare energie, wereldwijd, voor nu en voor later. Dat kan, maar de tijd dringt. WISE kiest daarom voor de opgestroopte mouwen. Wij informeren, publiceren, organiseren en activeren. We hebben verschillende campagnes, altijd met een duidelijke handelingsperspectief. Om support te krijgen voor onze campagnes is het cruciaal om ons verhaal goed over te brengen. Daar hebben we jou bij nodig!

Wat zoeken we?

  • Iemand die ons kan helpen met een Facebook-advertentiecampagne voor een vooraf bepaald aantal advertenties, inclusief advertentiedoelstellingen, doelgroep, budget en planning.
  • Je helpt ons bij het ontwikkelen en opstellen van een marketing en communicatieplannen;
  • Reportage van de prestaties van de advertenties op Facebook, zodat we met succes kunt bijwerken, controleren en meten.
  • Je deelt de idealen van WISE en hebt affiniteit met milieuthema’s zoals energie & klimaat; je snapt waar onze campagnes over gaan.

Waarom WISE?

WISE is een kleine, informele organisatie met lef. Wij bieden jou de kans om bij ons een professioneel netwerk op te bouwen en jouw eigen creativiteit aan te wenden voor maatschappelijke impact.

Motto: “If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito."

Wat bieden wij?

  • Een vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en verdieping;
  • Meedraaien in een team van enthousiaste, jonge mensen die de wereld willen verbeteren;
  • Een unieke kans om invloed uit te oefenen op de nieuwe (strategische) koers van WISE en hier persoonlijk invulling aan te geven;
  • Dagelijks een vega lunch.

Op je lijf geschreven?
Solliciteer dan snel!  Stuur je CV en een korte motivatie naar kantoor@wisenederland.nl.

Startdatum, duur en aantal werkdagen in overleg. Bij voorkeur beschikbaar vanaf eind oktober 2019 voor een periode van ongeveer 2 maanden. Voor vragen kun je contact opnemen met Lisanne Boersma via T: 020 - 6126368 E: lisanne@wisenederland.nl